iLOQ-vuosikertomus 2019

Liite 1

Konsernin perustiedot

iLOQ on suomalainen, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä teknologiayritys, jonka toimialana on turvallisuusjärjestelmien suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti. Yhtiön tuotteet myydään ammattitaitoisia asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluja tarjoavan iLOQ -jälleenmyyntikanavan kautta ja sillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa ja Espanjassa. Tuotteiden valmistus pohjautuu ulkoistettuun, joustavasti skaalautuvaan tuotantoon, jonka jakelua iLOQ hallinnoi.

iLOQ Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka toimii Suomen lainsäädännön alaisena. iLOQ Oy on iLOQ-konsernin emoyhtiö. Emoyhtiön kotipaikka on Oulu. Jäljennös konsernitilinpäätöksestä on saatavissa iLOQ Oy:n pääkonttorista. Yhtiön rekisteröity osoite on Yrttipellontie 10, 90230 Oulu, Suomi.

iLOQ Oy:n emoyhtiö on ollut 11.12.2019 alkaen Capnor Weasel Bidco Oy, joka laatii konsernitilinpäätöksen. Emoyhtiön kotipaikka on Helsinki. Jäljennös konsernitilinpäätöksestä on saatavissa iLOQ Oy:n pääkonttorista.

iLOQ Oy:n hallitus on hyväksynyt kokouksessaan 11.3.2020 tämän tilinpäätöksen julkistettavaksi. Osakeyhtiölain mukaan osakkeenomistajilla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä tilinpäätös sen julkistamisen jälkeen pidettävässä yhtiökokouksessa. Yhtiökokouksella on myös mahdollisuus tehdä päätös tilinpäätöksen muuttamisesta.