iLOQ on yritys, jolle lupaus asiakkaiden elämän helpottamisesta on henki ja elämä. Digitaaliseksi syntynyt yritys keskittyi aluksi ratkaisemaan digitaaliseen pääsynhallintaan liittyviä ongelmia, jotka estivät uutta teknologiaa korvaamasta perinteisiä mekaanisia lukkoja ja avaimia.

Vanhentuneen teknologian korvaaminen

Vauhdikkaalle 2020-luvulle tultaessa missionamme on edelleen mekaanisen lukituksen korvaaminen digitaalisella pääsynhallinnalla, jonka ansiosta ihmiset pääsevät helposti, tehokkaasti ja turvallisesti päivittäisiin asuin- ja työtiloihinsa kaikkialla maailmassa. Suhtaudumme modernin teknologian käyttöön intohimoisesti sekä haluamme luoda turvallisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta yksi ovi kerrallaan.

Uskomme, että lupauksemme asiakkaille on paljon muutakin kuin markkinointia. Se on filosofia ja toimintatapa. Tämä erottaa meidät kilpailijoista. Se ilmentää asennettamme ja sitoutumistamme todellisen arvon tuottamiseen asiakkaille. Kun ympäröivä maailma muuttuu yhä monimutkaisemmaksi, opimme arvostamaan teknologiaa, joka toimii juuri päinvastaiseen suuntaan. iLOQin ratkaisuilla pyritään aina helpottamaan elämää laatua vaarantamatta. Ratkaisujemme taustalla voi olla monimutkaista tiedettä, mutta asiakkaiden ja loppukäyttäjien kannalta tärkeintä on helppous.

Kun ympäröivä maailma muuttuu yhä monimutkaisemmaksi, opimme arvostamaan teknologiaa, joka toimii juuri päinvastaiseen suuntaan.”

Jatkuvaa kehitystä edistämässä

Vastataksemme nopeasti kehittyvän ja muuttuvan modernin maailman haasteisiin meidänkin on kehityttävä ja kasvettava edelleen. Kilpailukyvyn säilyttäminen omalla toimialalla edellyttää, että pysyttelemme aina teknologian etulinjassa. Ajan tasalla pysyminen ei riitä, vaan haluamme olla edelläkävijöitä. Tultaessa uudelle vuosikymmenelle tuomme käyttöön uudenlaisen yhdistettävyyden ja helppokäyttöisyyden, erityisesti niille asiakkaille, jotka hallinnoivat suurta lukko- ja avainmäärää sekä erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia tiloja.

Vuoden 2020 alkupuoliskolla lanseerataan uusi iLOQ S5 -sarja koko Euroopassa. Tässä uudessa tuoteperheessä iLOQ S10 -sarjan paristottomien digitaalisten lukkojen ja avainten hyväksi todetut mekanismit ja käytettävyys yhdistyvät mobiilipohjaisen iLOQ S50 -pääsynhallintaratkaisun huipputekniseen järjestelmäarkkitehtuuriin. Tämä ainutlaatuinen ratkaisu käyttää suojattua laitteiden välistä tiedonsiirtoa, jolla ajantasaisten kulkualuetietojen jakaminen kokonaisissa lukitusjärjestelmissä on nopeaa, helppoa ja turvallista.

Vuoden 2020 alkupuoliskolla lanseerataan uusi iLOQ S5 -sarja koko Euroopassa.”

iLOQ S5 -ratkaisu on täysin skaalattavissa yksittäisistä rakennuksista laajoihin lukitusjärjestelmiin, joissa voi olla käytännössä rajaton määrä erilaisia lukkoja ja avainlaitteita. Avoin ohjelmointirajapinta mahdollistaa myös kolmansien osapuolten järjestelmien helpon integroinnin. Rakennusten omistajille, isännöitsijöille ja asukkaille uusi ratkaisu tarkoittaa hyvää turvallisuustasoa, helppoa pääsynhallintaa ja kilpailukykyisiä elinkaarikustannuksia. Kutsumme sitä digitaalisen pääsynhallinnan tulevaisuudeksi

Luomassa parempaa maailmaa

Kestävyys ja ympäristöön liittyvä suorituskyky ovat olleet ydinarvojamme aivan alusta asti. Olemme täysin sitoutuneita luomaan ja toimittamaan uudelleen käytettäviä, uudelleen ohjelmoitavia, kierrätettäviä ja vastuullisia ratkaisuja. Paristottomuus erottaa ratkaisumme edelleen muista. Vähennämme paristojätettä 28 000 kg vuodessa, ja käyttämämme teknologia tekee ratkaisuistamme kestäviä, pitkäikäisiä ja käytännössä huoltovapaita. Halumme rakentaa jotakin kestävää näkyy sekä tuotteissamme että toimintatavoissamme.

Tavoittelemamme parempi maailma alkaa ihmisistä. Toiminnan kasvaessa aiomme myös edelleen keskittyä ihmisiin, jotka tekevät iLOQista omanlaisensa. Heidän innostuksensa ja kunnianhimonsa ovat tuoneet meidät näin pitkälle. Niiden avulla pääsemme jatkossa vieläkin pitemmälle. Teemme yhdessä elämästä helppopääsyisempää yhä useammille kaikkialla Euroopassa ja koko maailmassa.

TAPAUS:
As Oy Aquila Bostads Ab, Helsinki

iLOQ S5
– Uuden ajan turvallisuus kohtaa vanhan ajan charmin

Hiljattain Helsingin Annankatu 20:ssä sijaitsevaan upeaan, täynnä vanhan ajan charmia olevaan asuinkerrostaloon asennettiin iLOQ S5 -ratkaisu.

Talo on rakennettu vuonna 1910, ja siitä on pidetty hyvää huolta. Se on äänestetty yhdeksi maan menestyvimmistä parhaista asunto-osakeyhtiöistä. Siksi ei olekaan ihme, että rakennuksen remonteissa ja parannuksissa on aina kiinnitetty erityistä huomiota työn jälkeen ja ratkaisujen laadukkuuteen. Nykyaikaisen turvallisuuden ja helpon asumisen varmistamiseksi kaikkialle rakennukseen asennettiin uusimmat iLOQ S5 -lukot ja -avaimet. Projektiin sisältyi iLOQ S5 -lukijoiden asentaminen kaikkiin pääsisäänkäynteihin sekä lukot ja avaimet asuntoihin, liiketiloihin ja ullakon ja kellarin yhteiskäyttötiloihin.

Täysin uudella iLOQ S5 -ratkaisulla korvattiin mekaaninen lukitusratkaisu, josta alkoi tulla turvallisuusriski vuosien saatossa hukkaan joutuneiden avainten vuoksi. Rakennuksessa on 24 asuntoa, joista monessa on useita sisäänkäyntejä, ja lisäksi 13 rekisteröityä liiketilaa katutasossa. Kun isännöitsijä Harry Lindholmilta kysyttiin iLOQ S5:n valintaan johtaneista syistä, hän selitti: “Arvostetussa ja vanhassa arvokiinteistössä on tärkeä huolehtia asukkaiden turvallisuudesta ja lukitusratkaisun helppokäyttöisyydestä. Tärkeää on myös se, että huoltoyhtiöllä on pääsy kaikkiin tiloihin esimerkiksi putkirikkojen ja muiden mahdollisten hätätilanteiden vuoksi.”

iLOQ S5 -ratkaisun ominaisuudet soveltuivat parhaiten tälle rakennukselle ja sen käyttäjille.”

“Pääovien iLOQ S5 -lukijat vaikuttivat myös paljon ostopäätökseen. Asukkaiden ei enää tarvitse selvitellä avaimiaan pimeällä kadulla sisätiloihin päästäkseen. Lukija toimii myös langattomana keskuksena pääsyoikeustiedoille, joiden päivittäminen on helppoa. Samat tiedot siirretään kaikkiin järjestelmän avaimiin avainta käytettäessä.” Valintaprosessissa merkitystä oli myös mahdollisuudella myöntää yhdelle avaimelle kulkuoikeus useisiin oviin ja luoda aikarajoitettuja avaimia esimerkiksi siivoajien käyttöön. Kun vielä katutason liiketiloissa on vuokralla useita yrityksiä, joissa kaikissa on useita työntekijöitä, on digitaalisessa järjestelmässä helppo hallinnoida nopeasti muuttuvia pääsyoikeuksia ja varmistaa koko lukitusjärjestelmän eheys ja turvataso.

“Asunto-osakeyhtiön hallitus tutki erilaisia lukitusvaihtoehtoja. Päädyimme nopeasti nykyaikaiseen digitaaliseen pääsyoikeuksien hallintaratkaisuun, ja iLOQ S5:n ominaisuudet soveltuivat parhaiten tälle rakennukselle ja sen käyttäjille”, Harry Lindholm kertaa. Uudet lukot ja avaimet ovat olleet nyt käytössä jonkin aikaa, ja asukkaat ovat tähän mennessä tyytyväisiä uuteen ratkaisuun.

Harry Lindholm
Isännöitsijä
Pääovi Oy